Exportkonsulter

Professionella exportkonsulter inom alla branscher 

Vårt team av exportkonsulter

Denna hemsida Exportera.se har som syfte att främja svensk export och produceras av företaget TBR Consulting AB. Vi är er erfarna affärspartner i Sverige och utomlands. Vi arbetar som exportkonsulter med affärsutveckling och exportrådgivning samt hjälper företag att växa och till fullo utnyttja sina affärsmöjligheter.

TBR Consulting arbetar professionellt med uppdrag över hela världen samt i Sverige. Läs mera om TBR Consulting >>

Thomas B. Ramsten

VD och Seniorkonsult


Grundare av TBR Consulting AB med en stark bakgrund inom export, management, försäljning, marknadsföring, internationell affärsutveckling och flera industrier.

Läs mera>>


Sverige

Team med seniorkonsulter


I Sverige har vi ett erfaret team av seniorkonsulter med kompetens inom bl.a. internationell affärsutveckling, marknadsundersökningar och partner-/distributörssökning.

Läs mera>> 


Norden

Team med seniorkonsulter


I Finland, Norge, Danmark och Island har vi professionella och lokala seniorkonsulter med lång erfarenhet av att framgångsrikt öka försäljningen för våra kunder.

Läs mera>>


Europa och världen

Partners med seniorkonsulter


Seniorkonsulter med lokal expertis är baserade och arbetar från kontor i de flesta europeiska länder samt på ett stort antal viktiga marknader i övriga världen.

Läs mera>>


Erfarna. Kunniga. Supportande. Partnersökningen som utfördes av TBR Consulting i Spanien gjordes med stor omsorg. Den organiserade resan med affärsmöten var effektiv och uppskattad.


Ann-Christin Blom
Sales Director New Markets, Essve Produkter AB

VAD VÅRA KUNDER SÄGER